Skip to main content

Peaky Blinders Mystery Gin Tour

Welkom aan boord van S’loep! Bij de brug over de Oude Sluis laat Marciano van Post Schiedam heerlijke cocktails met bloemen en vers fruit in een mandje zakken. Al borrelend kom je tijdens de rondvaart van alles te weten over Schiedam en bij het bezoek aan de geheime speakeasy bar van Loopuyt & Co in het Gin Distillery District ga je terug in de tijd….

Wandel daarna vanaf het oudste stadspark van Nederland De Plantage terug en ontdek de mooiste plekjes van de stad

€59.- per persoon

inclusief

  • S’loepvaart
  • Cocktail aan boord Gin & Tonic van Post Schiedam
  • In Dutch Gin Distillery District bij speakeasy van Loopuyt van boord met gids Jack Kerklaan
  • Miniatuurflesje Loopuyt
  • Wandeling langs Plantage retour of met Sloep retour
  • optioneel refill Gin & Tonic aan boord

 

reserveren? Bel naar 06-29548940 of 06-14536000

Dit is een shared rondvaart die vertrekt met minimaal 5 personen en max 12 personen

Fijnproevers

Aan de kade of net achter de kade zitten leuke restaurants, een brasserie, lunchroom, koffie of cocktailbar. Bij hen kunnen we vooraf of tijdens de vaart een smakelijke lunch, lekkere high tea of hartige borrelplank of een andere proeverij regelen. Of we bestellen de specialiteiten van de dag van het menu. De wijnkoeler vullen we met ijsblokjes en je favoriete drank. Het is jouw dag!

S'loep Schiedam 1714
S'loep Schiedam Sjiek

Levensgenieters

Vaar je eigen koers. Neem de tijd, vaar je eigen route, stop waar jij wilt. Pak een bijzonder biertje bij Sjiek, bezoek een molen of stap even af bij de groenste bibliotheek van Nederland in de Korenbeurs. Stel je eigen picknickmand samen en geef een sein voor je eigen stops.

Bruidsparen

Stap in je eigen huwelijksbootje. Maak foto’s in de Sodafabriek, of laat je naar het oude Stadhuis of Hoppe varen. We werken graag samen met fotografen voor de mooiste resultaten en een fantastisch fotoalbum. Wij bezorgen jou een onvergetelijke ervaring.

S'loep Schiedam Soda fabriek

S’LOEP Vaardebon

Wil je een origineel cadeau geven? Geef een Vaardebon!

Je kunt bij ons een Vaardebon kopen. Een waardebon die je bij ons kunt verzilveren voor een mooie rondvaart door het historische centrum van Schiedam. Als je een persoonlijke boodschap op de Vaardebon wil laten vermelden, dan is dat uiteraard mogelijk. Mail of bel gerust voor informatie.