RONDVAARTEN 75,00 PER UUR

Vaar in deze corona-tijd samen met je partner of gezin veilig met ons mee in de frisse buitenlucht. S’loep is geschikt voor 8 gasten. Komen jullie uit meerdere huishoudens dan passen we de aantallen aan zodat we de 1,5 meter kunnen hanteren. Hierover telefonisch overleg. De schipper blijft op anderhalve meter afstand!

Maak een onvergetelijke tocht met ons door de oude havens van Schiedam met familie, vrienden of collega’s. Kies een eigen rondvaart en arrangement door historisch Schiedam.

Wil je naar Delft, Overschie of Rotterdam binnendoor varen dan trekken we er veel tijd voor uit. De vele bruggen en een aantal sluizen worden bediend door brugwachters en sluiswachters. Tijdens deze begeleide vaart, fietsen de brugwachters een heel stuk met je mee.

sloep schiedam

Laat je lunch aan boord takelen bij de Korenbeurs door Césant, of geniet aan boord van befaamde borrelplank met drankjes van 1714. Dineer met bord op schoot met heerlijke gerechten en bijpassende wijnen van toprestaurants in Schiedam.

Combineer een rondvaart met een mooie stadwandeling of een museumbezoek. Ervaren stadgids Rob van der Stel vertelt desgewenst al varend of wandelend heerlijke anekdotes over de bijzondere geschiedenis van de stad.

Iemand belonen of verrassen? Schenk een S’LOEP Vaardebon op maat met een bijzonder arrangement. Bijvoorbeeld met een lekkere dag varen door Schiedam of onder de vele bruggen door naar Overschie of Delft.