Skip to main content

RONDVAART vanaf €120,00 PER UUR

Onze sloep is geschikt voor 12 gasten.

Verras je gezelschap. Samen met je familie, vrienden of team ervaar je de Schie. Schiedam voelt als klein Amsterdam. Met een goed glas en lekkere bites binnen handbereik of een lekkere lunch.

Schipper Henk vertelt graag bijzonderheden over Schiedam.

Wil je naar Delft, Overschie of Rotterdam varen dan trekken we er een dag voor uit. Onderweg komen we vele bruggen en sluizen tegen, die worden bediend door brugwachters en sluiswachters.

Een rondvaart duurt 1 uur.

Als je wilt borrelen lunchen of dineren dan kun je beter 2 uur boeken.

We bieden verschillende arrangementen.

Een bezoek aan de Speakeasy van Loopuyt met onze Peaky Blindersman Jack Kerklaan, inclusief een cocktail van Post Schiedam in een mandje over de brug.

Op koningsdag doen we de King Willy Tour met Aperol Spritz cocktail.

Een Concertvaart met muzikant Istvan Ouberg aan boord.

Varen en een eigen cocktail brouwen bij destileerderij Serious Bees.

We sluiten aan bij de culturele agenda www.sdam.nl van Schiedam.

Proef The New Spirit!

sloep schiedam

Het Vlaamsch Broodhuys verzorgt met hun ambachtelijke brood en patisserie een culinaire lunch, brunch of high tea. Post Schiedam takelt de mooiste cocktails aan boord met een lekkere borrelplank. En heb je zin om aan boord te dineren dan bellen we naar Sjiek en serveren ze je diner vanaf de kade. De wijnen betrekken we van Hosman.

Combineer een rondvaart met een museum, molen of een mooie stadwandeling. Wij hebben contact met stadsgids Jack Kerklaan, Rob van der Stel en Nico de Vries.  Ze vertellen heerlijke anekdotes over de bijzondere geschiedenis van de stad.

Iemand belonen of verrassen? Schenk een S’LOEP Vaardebon op maat met een bijzonder arrangement.