Skip to main content

RONDVAARTEN vanaf €110,00 PER UUR

Onze sloep is geschikt voor 8-10 gasten.

Privé- of Groepsrondvaart

Het is bij ons mogelijk om een privé- of groepsrondvaart te boeken.

Hoe leuk is het om samen met je familie of vrienden een mooie privévaart te maken door de oude havens van Schiedam? Je waant je aan boord van je eigen luxe sloep. Met een goed glas en lekkere bites binnen handbereik.

Wil je naar Delft, Overschie of Rotterdam varen dan trekken we er een dag voor uit. Onderweg komen we vele bruggen en sluizen tegen, die worden bediend door brugwachters en sluiswachters.

Groepsrondvaart

Met onze sloep is het mogelijk om een rondvaart te boeken met andere gasten. We bieden deze shared rondvaarten aan voor minimaal 5 personen zodat een ieder voor een “per persoon” prijs een mooie rondvaart door Schiedam kan maken. Deze rondvaarten duren 1 uur. We bieden door het jaar heen verschillende arrangementen hiervoor aan die we combineren met cocktails en bites. Zoals King Willy Tour op Koningsdag, Peaky Blinders Mystery Tour naar Loopuyt Distillers of een Concertvaart met muzikant Istvan Ouberg aan boord.

Gedurende het vaarseizoen ontwikkelen we met partners nieuwe arrangementen die aansluiten bij de culturele agenda www.sdam.nl van Schiedam.  Proef The New Spirit!

sloep schiedam

Het Vlaamsch Broodhuys verzorgt met hun ambachtelijke brood en patisserie een culinaire lunch, brunch of high tea. Post Schiedam takelt de mooiste cocktails aan boord met een lekkere borrelplank. En heb je zin om aan boord te dineren dan bellen we naar Sjiek en serveren ze je diner vanaf de kade. De wijnen betrekken we van Hosman.

Combineer een rondvaart met een museum, molen of een mooie stadwandeling. Wij hebben contact met stadsgids Jack Kerklaan, Rob van der Stel en Nico de Vries.  Ze vertellen heerlijke anekdotes over de bijzondere geschiedenis van de stad.

Iemand belonen of verrassen? Schenk een S’LOEP Vaardebon op maat met een bijzonder arrangement.