Skip to main content

Wie zijn wij?

Len Steenhoek

Bedrijfsleider

De vrouw die S’loep op koers houdt.

S’loep laat je graag zien hoe mooi Schiedam is! Deze verborgen parel in Zuid-Holland moet je echt gaan ontdekken, waarbij een sloeptocht niet mag ontbreken. Vanaf het water ervaar je de historie, zie je de prachtige gevels en monumenten en geniet je ook nog eens van de luxe en het comfort van de sloep en culinaire verwennerijen aan boord. ErVAAR de Schie en Schiedam met S’loep.

S’loep is partner van S’DAM en werkt samen lokale partners zoals POST Schiedam, Loopuyt Gin, 1714, Café Sjiek, Vlaamsch Broodhuys, Restaurant Oniria, de Korenbeurs, het Jenevermuseum en Serious Bee Distillers.

We hebben allebei een fulltime baan. Toch zijn we daarnaast met S’loep Schiedam in 2020 gestart als parttime onderneming. Ons motto: “Je kunt wel blijven dromen, maar je kunt het ook gewoon doen!”

Henk van der Hoek

Schipper

Levensgenieter en verteller van smeuïge anekdotes. Belandde zo’n 25 jaar geleden in Schiedam. Verbaast zich nog dagelijks over de verborgen schatten in de prachtige historische binnenstad. “Het is jullie dag. Daar maken we samen wat moois van!”

In 2024 wonnen we de Tripadvisers Award. Hier zijn we enorm trots op. We bedanken de klanten voor hun reviews. Samen maken we mooie herinneringen.